Национален Земеделски Регистър

Ганчев ЕООД – гр.София

Категория: Детски храни


Населено място: София


Адрес: кв. Княжево, ул. Войводина могила 48


Телефон: 02/808 28 63


Факс: 02/ 808 28 59


Facebook: Ганчев


Интернет страница: http://ganchev.bg/

За НасГалерияЗапитване

История на фирмата

„Ганчев” е компания, наследила 30-годишни традиции в областта на хранителната промишленост. Фирмата е лидер на пазара за детски храни в национален мащаб. Брандът е добре познат сред потребителите и се радва на тяхното доверие и лоялност.

Интегрирането на четири основни компонента гарантира качеството на нашата продукция:

  1. Иновации
  2. Технологии
  3. Отговорност
  4. Отношение към клиента

Благодарение на изключително модерната ни производствена база, „Ганчев” гарантира изключително качествени и богати на хранителна стойност продукти, в които в максимална степен са запазени хранителните качества и ценните елементи на включените в състава плодове, зеленчуци и меса.

Храните и соковете за кърмачета са една много специфична и чувствителна материя. Предпазването на здравето на децата изисква безкомпромисно качество на продуктите, процесите и готовите опаковки. Затова ние сме в непрекъснато сътрудничество с чуждестранни институти по хранителни технологии, сертифицирани лаборатории и специалисти педиатри. Целта ни е да оптимизираме постоянно съществуващи рецептури и да разработваме нови продукти, предлагащи разнообразие в храненето, съобразено със специфичните нужди на детето в първите месеци и години от неговия растеж.

Ние сме приели за наша мисия – винаги да произвеждаме качествени и безопасни детски храни, съзнавайки огромната отговорност, която имаме към нашите деца.

В тази връзка фирма „Ганчев“ провежда целенасочена и последователна политика, в изпълнение на която се осъществява непрекъснат входящ контрол на всички суровини, производствен и краен контрол.

Фирмата разполага със собствена Лаборатория и екип от високо клалифицирани специалисти, които се грижат продуктите с марка „Ганчев“ да бъдат вкусни и безопасни. Гаранция за това е и внедрената и сертифицирана още през 2005 година Интегрирана система за управление на качеството и безопасността, съгласно международните стандарти ISO 9001 и НАССР.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Подобни