Национален Земеделски Регистър

Братя Атанасови ООД

Категория: Гъбопроизводство


Населено място: Сталево


Мобилен: +359 883 36 69 19; +359 883 57 72 22


Имейл: m.atanasov@gubi-bg.com


Facebook: Гъби


Интернет страница: http://gubi-bg.com/

За насГалерияЗапитване
От 1999 година Братя Атанасови ООД произвежда компост и гъби, като през годините непрекъснато усъвършенства своята рецепта за създаването на все по-качествен компост.

През 2010 брат му Мариян Атанасов завършва специалност „Биотехнологии“ в техническият факултет на университет „Проф.д-р.Асен Златаров“ , след което създават собствена лаборатория за производство на Мицел.

Това че произвеждаме компост и мицел едновременно ни позволява да наблюдаваме целият процес на гъбопроизводство от началото до края, респективно да коригираме и подобряваме както съставките на субстрата (компост) така и на посадъчния материал (мицел), като постоянно изпробваме нови и различни щамове на култивираната печурка-(Agaricus bisporus) а също така и на гъба кладница-(Pleurotus ostreatus).

Дългогодишният ни опит гъбопроизводството и познанията ни в областта на микробиологията ни помагат да се справим със съвременните проблеми на гъбопроизводителите в България а именно с заболявания като Mycogone, Verticillium, Dactylium, Trichoderma и други, които през последните години измъчват повечето производители в България. Ние помагаме на нашите клиенти с консултации и съвети как да се справят с тези както и с други проблеми в областта на гъбопроизводството.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Подобни