Национален Земеделски Регистър

Градински център „Флора“

Категория: Градински центрове


Населено място: София


Адрес: Между Кв. Дружба-1 И Кв. Дружба-2


Телефон: (02) 973 85 00


Факс: (02) 978 10 44


Имейл: info@flora-bg.net


Интернет страница: http://www.flora-bg.net

За насГалерияЗапитване

Флора Градински Център ООД е създадена през 2004 г. Основатели са фирмите Интерфлора ООД от България, Petersplantenexport BV и Hein Mekelenkamp Hydrokultur от Холандия. И трите фирми са известни в страните си със своята дейност, производство и търговия с цветя.

Целта на новото дружество на Флора Градински Център е да съчетае опита и най-добрите постижения на трите фирми в цветарството – доброто качество на растенията, бързата реакция на пазара и грижата към клиентите.

Разполагаме с:

  1. голямо разнообразие от съдове за интериорно и екстериорно озеленяване – пластмасови и керамични саксии и кашпи, уникални декоративни съдове и системи от типа semi-hydro.
  2. голям асортимент от продукти както и течни торове за подхранване на растения – групирани по видове, произведени от различни водещи европейски фирми.

Известни сме с нестандартните аранжировки, които правим по най-различни поводи. За нуждите на нашата работа и нашите клиенти осигуряваме средата за растенията – торф – в различни видове и опаковки.

Нашата история

Интерфлора ООД съществува от 1992 г. и е добре позната на българския пазар с качеството на предлаганите растения и услуги. Занимава се основно с производство и търговия с растения, както тропически, така и растения, подходящи за външно озеленяване. Фирмата проектира и озеленява различни обекти – домове, офиси, хотели и т.н.

Фирма Petersplantenexport BV работи на борсата в Aalsmeer, Холандия, най-голямата борса за цветя в света. Занимава се с продажби на цветя за своите клиенти от целия свят. Hein Mekelenkamp Hydrokultur се занимава основно с производство на хидрокултури, озеленяване и поддръжка на офиси.

  • вътрешно и външно озеленяване
  • производство на тропически растения
  • проектиране и поддръжка на градини
  • доставка на растения
  • нестандартни аранжировки
  • озеленяване и поддръжка на офиси
  • съдове за интериорно и екстериорно озеленяване
  • продукти за подхранване на растения
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Подобни