Национален Земеделски Регистър

Ветеринарна клиника Зооветмаркет – Габрово

Категория: Ветеринарни услуги


Населено място: Габрово


Адрес: Отец Паисий 15


Телефон: 066 86 00 17


Мобилен: 0879 471585 ; 0879 471761


Интернет страница: http://www.bgzoomarket.com/

ИнформацияГалерияЗаптиване

Ветеринарна амбулатория ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово работи от 2007г. Тя разполага с удобна приемна, кабинет за манипулации, ваксинации и операционна зала. Съвременната медицинска и диагностична апаратура на амбулаторията дава възможност за бързо и точно поставяне на диагноза и лечение на вашите любимци, извършване на операции и манипулации по стоматологична и родилна помощ.
В лечебната дейност използваме съвременни лекарствени средства. При нас може да получите професионална помощ и съвет. В профилактичните програми работим с ваксините на MERIAL, INTERVET, PFIZER и др. Разполагаме с модерен апарат за ултразвукува диагностика. При нас също така се имплантират електронни идентификационни чипове, както и тяхното разчитане. Амбулаторията разполага с богата гама от профилактични и лечебни храни.

Зоомагазин ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово предлага разнообразни храни и аксесоари за домашните ви любимци. Имаме и зоокът от който да изберете между морски свинчета, папагали и канарчета, декоративни зайчета и хамстери, костенурки и различни видове декоративни рибки.

Ветеринарна клиника Зооветмаркет разполага с професионална апаратура за диагностика и лечение на домашни любимци: апарат за почистване на зъбен камък с ултразвук, центрофуга за лабораторно изследване на кръвна плазма, микроскоп за лабораторни биологични анализи, пациентен монитор, биохимичен анализатор за бързи изследвания на кръв, хематологичен анализатор за бързо снемане на пълна кръвна картина, електрокоагулатор/електронож, апарат за безкръвно рязане и електрокоагулация на кръвоносни съдове, ветеринарен ехограф, електронна везна за точно определяне теглото на вашия любимец, скенер за импланти / микрочипове, ветеринарен отоскоп, апарат за ушна диагностика.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Подобни