Национален Земеделски Регистър

ТееТийм-България ООД – гр.София

Категория: Кафе и чай


Населено място: София


Адрес: ул. Витошко лале 10 ; 1444 Бистрица/София


Телефон: 02 442 00 73


Мобилен: 0889 25 89 83


Имейл: info@teateam-bulgaria.com,


Интернет страница: http://www.teateam-bulgaria.com/

За НасГалерияЗапитване

Ние предлагаме 200 вида насипен контролиран висококачествен чай, така че всеки може да намери любимия си вкус, и разнообразни аксесоари от доказани производители. Успяваме да предложим една достъпна цена поради факта, че внасяме продуктите си сами, директно от столицата на чая – Хамбург в Германия.
Нашият партньор е една от водещите търговки къщи за чай в Европа, със седалище в Хамбург. Основана като семеен бизнес, фирмата се радва на световна репутация, базирана на повече от 125 годишен опит в търговията с чай и тясно сътрудничество с клиентите и производителите. Закупува чай от повече от 130 страни по света, разработва най-модерната апаратура за производство, произвежда най-качествените продукти за растящия и постоянно променящ се пазар и, разбира се, предлага отлично обслужване на всички свои клиенти. Със своя широк спектър от услуги той поставя световни стандарти по въпросите за чая.
Като водеща чаена търговска къща с традиция, нашият партньор знае как функционират пазарите, какви високи изисквания се поставят към него, към неговите продукти и тяхното качество. Освен уникалната гама от продукти и опита на своите специалисти, нашият доставчик предлага и целия си спектър от сертифицирани услуги –от суровините до крайния продукт. Нашият доставчик е сертифициран също тока и за Fairtrade производство и търговия. Неговите иновативни разработки са авторитетенстандарт в света на чая в международен план.
Фирмата предлага не само най-доброто качество на продуктите. Има претенцията, като една от най-иновативните компании в чаената индустрия, не да следва тенденциите, а да ги създава заедно с клиентите си.За ориентираните към бъдещето компании, разработката на нови продукти е от основно значение.
Сигурността е основен актив. Всеки ден фирмените експерти по чай се уверяват чрез сложни дегустации, че превъзходното ниво на продуктовата гама остава постоянно. Внимателното контролиране за спазването на нормативната уредба и редовните одити на партньорите предоставят на клиентите, като нас информация за качеството на продуктите.
За да се осигури постоянно високият стандарт на чайовете се проверява качеството на суровините, производството и доставката – сертифицирано, надеждно, прозрачно и разбираемо за клиентите.
Качествен контрол на високо ниво. Милиони хора се доверяват всеки ден на животворното и здравословно влияние на черния и на зеления чай. За да може да осигури една истинска наслада на чая, немската чаена индустрия провежда последователен качествен контрол. Сензорен, оптичен и аналитичен контрол се провежда както в страните производители, така и в Германия. Нашият доставчик на чай е сертифициран от Еко-контролен орган (ДЕ-Еко-003) съгласно правните норми на Федерална Република Германия и бива контролиран редовно. Асортиментът от чайове, произлизащи от контролирано екологично отглеждане (Био)* обхваща:

  1. Черен и зелен чай
  2. плодов и билков чай
  3. ароматизирани и безкофеинови продукти

Фирмата е горда да предложи богат избор от чайове, носещи знака Кошер, т.е. напитката е произведена според еврейския религиозен канон и може да бъде употребявана от евреи.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Подобни