Национален Земеделски Регистър

За нас

Национален земеделски регистър е разработен и поддържан от КОРЕКТ МЕДИЯ ЕООД.

КОРЕКТ МЕДИЯ ЕООД е компания развиваща дейност в информационен сектор земеделие с цел публична информация в Нацинален Земеделски Регистър НЗР.БГ

За качествената поддръжка и услуги отговарят екип от специалисти успешно доказали се в земеделския бранш през годините.

КОРЕКТ МЕДИЯ ЕООДНационален Земеделски Регистър е с мисия да обедини всички действащи земеделски производители и фирми в сектор земеделие, селско и горско стопанство на територията на България.

Членувайки в www.nzr.bg Вие получавате професионален профил и поддръжка достойна за всяка европейска фирма в бранша.

 

Когато развивате дейност като земеделски производители, земеделски преработватели или земеделски търговци, е добре да бъдете информирани, какви са условията и програмите във вашия бранш за развитие. Създавайки www.nzr.bg, ние от КОРЕКТ МЕДИЯ ЕООД, следвахме идеята за изграждане на онлайн земеделски регистър. България е държава с богат опит в производителността и обработваемостта през годините. Нашият екип работи по проекти за изграждане и поддръжка на регистър на земеделските производители в България – НЗР.БГ Оттогава портала събира и предоставя актуална информация за земеделски производители, техни партньори и новини в реално време.  От този момент платформата е подобрена и предстои оптимизиране на информация в нея.

В секция новини може да следите за актуална информация отнасяща се до всички земеделски производители. Възможността за членство в www.nzr.bg е с цел земеделско развитие и информираност по теми касаещи производители и търговци. Изградените членски профили в регистъра са структурирани отраслово. Към всеки профил има информация, която се актуализира по всяко време.