Национален Земеделски Регистър

Сортови семена и растителна защита

Категория: Сортови семена и посадъчен материал


Населено място: София


Адрес: ул. „Охрид“ № 29,


Телефон: 02/ 931 09 41


Факс: 02/ 931 09 46


Имейл: office@sortovisemena-bg.com


Facebook: Сортови Семена и растителна защита


Интернет страница: http://sortovisemena-bg.com

Основаване на фирмата:

Сортови семена и растителна защита“ ЕООД е основана през 1994 година от професионалисти с богат опит в търговията със семена. Стриктният качествен контрол, гъвкавата ценова политика и стабилната финансова основа на фирмата очертават широки перспективи пред нея.

Складовата база в Кубратово освен семена и посадъчен материал предлага широка гама от препарати за растителна защита и торове в големи опаковки предназначени за промишлени площи. Във фирмения магазин на Женския пазар в София могат да се намерят малки разфасовки препарати и торове на водещи български и чуждестранни фирми, подходящи и удобни за всеки двор и градина. Квалифицирани специалисти консултират клиентите за най-ефикасните продукти.

През последната година фирмата бързо се разраства и е една от водещите в производството и търговията на семена в страната. Успехите й сред клиентите и в бранша са отбелязани с две Първи и една Втора награда на Добричкия панаир.

Разгледайте целия асортимент от Сортови семена и растителна защита ЕООД.

Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.

Подобни