Национален Земеделски Регистър

Весидон ООД

Категория: Земеделска техника


Населено място: Пазарджик


Адрес: ул. Искра 9А


Телефон: +359 34 990333


Мобилен: +359 887 430 619


Имейл: sales@vesidon.com


Facebook: Весидон ООД


Интернет страница: http://www.vesidon.bg/

Информация:

Весидон ООД e Българо-Британска Компания създадена през 2007 година с цел доставка на качествени резервни части за строителна и селскостопанска техника. Фирмата започва своята активна дейност на Българския пазар през февруари 2008 година. Весидон предлага висококачествени продукти от утвърдени доставчици на конкурентни цени. Разполага с голям асортимент от части, гарантирана бърза доставка до своите клиенти. Чрез разбиране на нуждите на клиентите и изградените добри отношения с нашите доставчици ние се стремим към непрекъснато развиване и подобряване на бизнеса с цел по-качественото обслужване на настоящите и бъдещи клиенти.

Резервни части за трактори

Резервни части за кормилно управление- кормилен механизъм и кормилен усилвател.Резервни части за заден мост- скорости, лагери, главини, гарнитури.Хидравлика- помпи, гарнитури, бутала, лагери, маркучи, цилиндри и всичко необходимо за ремонт на хидравлична система.Огледала, мигачи, светлини, предни капаци, кабели, врати и стъкла за кабината, дръжки и др.

Марки:

  • Carraroе Световен лидер в производството на предни, задни мостове, трансмисии, редуктори и крайни предавки. От Аржентина до Индия, от Италия до Америка, от Германия до Китай, Carraro е там където е търсенето. От началото на 90-те, компанията започва процеса за своето глобално разпространение и днес има възможността да бъде все по-близо до своите клиенти, благодарение на добре изградената в световен мащаб дистрибуционна мрежа.Весидон ООД е Официален Представител на Carraro за България. Фирмата разполага с голяма складова наличност и бърза доставка директно от пройзводителя в Италия.
  • EXOL Lubricants е най-големият независим производител на масла и смазочни продукти във Великобритания. Фирмата произвежда и доставя масла и продукти за автомобилния, строителния, селскостопанския и индустриален сектор.EXOL държат на високото качество на продуктите си, контролирайки проектирането, производството и дистрибуцията, осигурявайки пълна подкрепа на клиентите си. EXOL Lubricants поддържа производството на високо качествени масла за всякакви приложения, като това означава максимална производителност и гарантирано качество.Весидон ООД е официален представител на EXOL Lubricants за България – можем да ви доставим всички предлагани от тях продукти от наш склад или директно от производителя във Великобритания.
  • Весидон ООД е официален партньор на INTERPART LTD за България – можем да ви доставим необходимите резервни части директно от склада ни в Страната или от складовете на INTERPART LTD във Великобритания
  • Sparex Ltd. е създадена 1965г има над 20,000 клиенти в цял святАсортиментът им включва над 25,000 продукта като:Резервни части за трактори Резервни части за селскостопанска техника вкл. прикачен инвентар, комбайни и др. Голям асортимент от аксесоари за селското стопанство.Весидон ООД е официален партньор за България и може да ви предостави предлаганите от Sparex Ltd. Резервни части и аксесоари.
  • Основана през 1949 г., Vapormatic се e превърнала в глобална компания търгуваща с някой от най-големите вериги за алтернативни трактор части и аксесоари в света и разпространението на тези продукти с нарастващи клиентски бази в над 90 страни.Vapormatic е със седалище във Великобритания, с регионални дъщерни дружества във Франция, Испания, Ирландия, Германия, Мексико и Нова Зеландия, предлагащи широка гама от над 20 000 качествени резервни части и аксесоари за всички марки трактори. Притежава голям обем от наличност в складовете си по целия свят.Фокусирани върху клиентите, Vapormatic е ангажирана с предоставянето на своите- фирмени ценности на качество, достъпност, услуга и стойност.
  • WIX е един от световните лидери в производството и продажбата на висококачествени горивни, маслени, хидравлични, трансмисионни и въздушни филтри за тежкотоварни автомобили, индустриални и земеделски машини, пътностроителна техника и специализирано оборудване. Компанията има близо седемдесетгодишна традиция в бранша – основана е през 1939г. в Гастония, Северна Каролина, САЩ. На американския пазар филтрите WIX са отдавна доказана марка – символ на традиции, качество и иновационни технологии. Филтрите WIX са сертифицирани по ISO/TS16949/14001 и са приложими успешно при световни марки, като CASE New Holland, CATERPILLAR, JOHN DEERE, MASSEY-FERGUSON, HYDAC, NISSAN INDUSTRIAL, YALE и много други

Весидон ООД e член на Справочник за земеделска техника

Подобни