Национален Земеделски Регистър

Весидон ООД

Категория: Земеделска техника


Населено място: Пазарджик


Адрес: ул. Искра 9А


Телефон: +359 34 990333


Мобилен: +359 887 430 619


Имейл: sales@vesidon.com


Facebook: Весидон ООД


Интернет страница: http://www.vesidon.bg/

Информация:

Весидон ООД e Българо-Британска Компания създадена през 2007 година с цел доставка на качествени резервни части за строителна и селскостопанска техника. Фирмата започва своята активна дейност на Българския пазар през февруари 2008 година. Весидон предлага висококачествени продукти от утвърдени доставчици на конкурентни цени. Разполага с голям асортимент от части, гарантирана бърза доставка до своите клиенти. Чрез разбиране на нуждите на клиентите и изградените добри отношения с нашите доставчици ние се стремим към непрекъснато развиване и подобряване на бизнеса с цел по-качественото обслужване на настоящите и бъдещи клиенти.

Сервиз:

Най-новата услуга предлагана от Весидон ООД е сервизна дейност. Разполагаме със стационарна база намираща се в едно с новооткритата ни база в гр.Пазарджик, ул.Искра No3. Сервизът е оборудван за ремонт на двигатели, ходова част и трансмисии от марката Carraro. Техническото обслужване може да бъде системно – според отработените моточасове на машината или според желанието на клиента. Предлагаме: смяна на всички филтри и масла на съответната техника, смяна на охладителна течност, ремъци и др. Мобилният екип е в готовност за своевременна реакция и на място при проблемната машина. Оборудвани сме с измервателна апаратура и инструментариум за диагностика и ремонтни дейности.

Резервни части за трактори

Резервни части за кормилно управление- кормилен механизъм и кормилен усилвател.Резервни части за заден мост- скорости, лагери, главини, гарнитури.Хидравлика- помпи, гарнитури, бутала, лагери, маркучи, цилиндри и всичко необходимо за ремонт на хидравлична система.Огледала, мигачи, светлини, предни капаци, кабели, врати и стъкла за кабината, дръжки и др.

Марки:

 • Carraro е Световен лидер в производството на предни, задни мостове, трансмисии, редуктори и крайни предавки. От Аржентина до Индия, от Италия до Америка, от Германия до Китай, Carraro е там където е търсенето. От началото на 90-те, компанията започва процеса за своето глобално разпространение и днес има възможността да бъде все по-близо до своите клиенти, благодарение на добре изградената в световен мащаб дистрибуционна мрежа.Весидон ООД е Официален Представител на Carraro за България. Фирмата разполага с голяма складова наличност и бърза доставка директно от пройзводителя в Италия.
 • EUROL: Новаторско предприемачество и чувство за качество са били движещата сила за Йохан Пфайфър основавайки марката масло Eurol през 1977 г. Името на марката е комбинация от Европа и Масло, подчертава международните амбиции на Йохан Пфайфър. Продукти на марката са одобрени от водещи производители на автомобили и сега са достъпни в повече от 65 страни. През 90-те години, производството и разработването на марката е било взето в ръцето на самите собственици, за да се осигури още по-последователно и по-високо качество на продуктите. Оттогава Eurol е единственият Холандски независим производител на смазочни материали. В моторния спорт  много мотоциклетни и автомобилни шофьори са постигнали големи постижения благодарение и от части на използването на Eurol продукти. Марката се развива постоянно с нарастващата международна репутация чрез сътрудничество с различни отбори в надпреварата Дакар. Едно от най-трудните ралита в света е най-силното доказателство за качеството на Eurol и добра среда за по-нататъшно разработване и подобряване на продуктите на Eurol.Весидон ООД е официален представител на Eurol Lubricants за България-можем да доставим всички предлагани от тях продукти от наш склад или директно от производителя в Холандия.
 • Весидон ООД е официален партньор на INTERPART LTD за България – можем да ви доставим необходимите резервни части директно от склада ни в Страната или от складовете на INTERPART LTD във Великобритания.Над 35 години Interpart Ltd. Специализира в доставката на резервни части за JCB•  Interpart доставя висококачествени резервни части на достъпни цени•  Има изградена мрежа от доставчици в над 65 страни по цял свят.

  •  Поддържа асортимент от над 5000 продукта.

  •  Член на IDA което подчертава качеството на техните продукти.

  •  Interpart е удостоен със сертификат за качество ISO 9001.

   

 • Sparex Ltd. е създадена 1965г има над 20,000 клиенти в цял святАсортиментът им включва над 25,000 продукта като:Резервни части за трактори Резервни части за селскостопанска техника вкл. прикачен инвентар, комбайни и др. Голям асортимент от аксесоари за селското стопанство.Весидон ООД е официален партньор за България и може да ви предостави предлаганите от Sparex Ltd. Резервни части и аксесоари.
 • Основана през 1949 г., Vapormatic се e превърнала в глобална компания търгуваща с някой от най-големите вериги за алтернативни трактор части и аксесоари в света и разпространението на тези продукти с нарастващи клиентски бази в над 90 страни.Vapormatic е със седалище във Великобритания, с регионални дъщерни дружества във Франция, Испания, Ирландия, Германия, Мексико и Нова Зеландия, предлагащи широка гама от над 20 000 качествени резервни части и аксесоари за всички марки трактори. Притежава голям обем от наличност в складовете си по целия свят.Фокусирани върху клиентите, Vapormatic е ангажирана с предоставянето на своите- фирмени ценности на качество, достъпност, услуга и стойност.
 •  HIFI FILTER ГРУП предлага най-широката гама от филтри в Европа. Те са специалисти във филтрирането и са усвоили техниките на процесите за разделяне и филтрация. Реализират всички технологични и човешки ресурси, за да се гарантира, че техните екипи са обучени, опитни и извършват най-доброто от своите способности. HIFI Филтър е на ваше разположение през цялата година, за да ви помогне да направите най-добрия избор в филтрирането за вашето оборудване.Компанията разполага с над 30000 налични модели на склад, 26 000 m² складови бази в Европа, 26 km дисплей търговски площи в Европа и 1,7 милиона продукти на склад. Най-пълната гама от филтри в света.ВЕСИДОН ООД  Е ЕДИН ОТ ДИСТРИБУТОРИТЕ КОИТО МОГАТ ДА ВИ ДАДАТ НАЙ- ДОБРАТА ЦЕНА НА КАЧЕСТВЕНИ ФИЛТРИ за тежкотоварни автомобили, индустриални и земеделски машини, пътностроителна техника и специализирано оборудване.
 • Мрежата на FDC е изградена преди всичко да бъде доставчик на резервни части и крайни предавки с партньори, разположени по целия свят. FDC подържа голяма складова наличност,продава и ремонтира задвижващи мотори, скоростни кутии заводски монтирани от всички големи производители в Европа и Азия. Весидон ООД е официален партньор на FDC за България и  можем  да ви предостави всикчи предлаганите от тях резервни части и крайни предавки.

Весидон ООД e член на Справочник за земеделска техника

Подобни