Национален Земеделски Регистър

„Свиневъдна Компания“, с. Радко Димитриево

Категория: Месо и месни продукти


Населено място: с. Радко Димитриево


Телефон: 088 5823041


Мобилен: 0886698391


Facebook: „Свиневъдна компания“ ООД


Първа по рода си услуга за град Шумен предлага вече „Свиневъдна Компания“, с. Радко Димитриево – доставка по заявка на прясно месо в желана от клиента разфасовка. За целта фермата разполага с хладилен бус за разнос, който ще достави месото до вратата на клиента напълно безплатно.
„Желанието ни е да предложим един нов и лесен вариант в забързаното ежедневие, хората да си подсигурят вечерята с прясно месо, директно от фермата. Доставката става по заявка, според желанието на клиента. Важно е шуменци да знаят, че месото е току що добито, без никакви стабилизиращи съставки, каквито обикновено има във вносното „охладено” месо. Клането се извършва след направената заявка“, обясни фермерът и ветеринарен лекар на стопанството Полина Хаджистоева.

Тя поясни, че шуменци могат да си поръчат цяло, половин или четвърт прасе, както и дребна разфасовка – бут, котлет, вратни пържоли, филета, ребра, джолан, мляно месо без добавки, както и кюфтета и кебапчета с пресни подправки.

Целият наличен асортимент от пресни меса може да бъде намерен и във фирмения магазин на фермата, разположен в с. Радко Димитриево на входа на стопанството.

Освен това, една от най-интересните и полезни екстри е, че шуменци могат да си поръчат барбекю пакет с желаното от тях месо за целта.

„Времето става все по-хубаво и хората все по-често разчитат на барбекюто, както за пикник, така и за вечеря на двора. Ние можем да ги улесним, като им доставим, както месото /микс от меса, кюфтета, кебапчета или каквото пожелаят/, така и комплект скара с въглища“, каза още Полина.

Цените са изключително атрактивни, като ценоразпис може да бъде намерен на фейсбук страницата на фермата. За повече информация – телефон на фирмен магазин: 088 5823041 и телефон за доставка: 0886698391

Източник: Шум.бг

Подобни