Национален Земеделски Регистър

Шипка 99 АД

Категория: Млечни продукти


Населено място: Първомай


Адрес: ул. Васил Левски 47


Телефон: 0336/6 22 67


Имейл: office@sheepka99.eu


Интернет страница: http://sheepka99.com/index.php

Шипка 99″ е създадена през 1999 год. Производственото предприятие се намира в гр. Първомай. Фирмата е изцяло експортно ориентирана. Продуктите, които се предлагат на вътрешния пазар, се продават в собствени специализирани магазини от бутиков тип под марката “Маестро”. Те се произвеждат по традиционнa, класическа технология от подбрани млека /овче, козе и краве/ със зреене между 45 и 60 дни за различните видове сирена и между 60 и 90 дни за кашкавала – без консерванти и растителни мазнини Кашкавалите от овче мляко са класически и тип пикант, а от краве мляко – класически тип. Освен това предлагаме различни видове топени сирена, включително пушено топено сирене, произведени на базата на качествени вносни жълти сирена. Предлагаме също прясна безсолна извара, прясно бяло саламурено сирене, сирене за грил – вкусно и лесно за приготвяне.

Производство

Продуктите, които фирмата произвежда, са резултат от успешното съчетание на традиционни технологии и модерно оборудване като непрекъснато се извършва иновация на производствените мощности, складовото стопанство и сградния фонд. Строгата технологична дисциплина, високата хигиена, както и прецизният контрол при изкупуването на пресните млека, са гаранция за високото качество на нашите продукти. Шипка 99 АД е единственото млекопреработвателно предприятие, което изнася практически 100% от продукция си. Износът в Европейския съюз и в целия свят е регламентиран с решение на Европейската комисия .

Фирмена стратегия:
Да развива деловите си бизнес отношения с партньори на дългосрочна база; да произвежда и предлага автентични български млечни продукти с постоянно качество.

Производствени стандарти:
Европейски регламенти за производство на безопасни храни, добри производствени практики НАССР, ISO 22000.

 

Подобни