Национален Земеделски Регистър

Онлайн Машини – София

Категория: Горски стопанства и дърводобив


Населено място: София


Адрес: бул. Европа 31


Мобилен: 0876 / 170 044, 0879 / 206 306


Имейл: office@onlinemashini.bg


Интернет страница: http://www.onlinemashini.bg/

За насГалерияЗапитване
Оnlinemashini.bg е най големият сайт за машини в България. Ние Ви предоставяме възможност да закупите машината, от която се нуждаете на най-добрата цена, лесно и бързо, без излишно губене на време и средства.

Предимството на Онлайн Машини – София е лесната достъпност и възможността за поръчки не само в гр.София, но и до всяка точка на България. Стоките се доставят с куриер или се закупуват на място от нашия адрес, след предварителна заявка, гр. София, бул. Европа 31- с/у бензиностанция ЕКО. Малките градове и села нямат хипермаркети и магазини откъдето да си закупите желания инструмент. Тук на помощ се отзовават специалистите от Онлайн машини, които ще Ви консултират и помогнат в избора Ви. Ние ще организираме доставката на Вашата пратка до дома Ви в удобно за Вас време.

Нашият сайт Ви предоставя подробно описание на предлаганите продукти и точна техническа характеристика за да може да направите най-добрия избор за това, което търсите. За по-добра визуализация имаме и Видео към всеки продукт, което показва как и за какво точно се използва дадената машина.

Продуктовата линия на онлайн машини е огромна и разнообразна. Малка част от машините, които предлагаме са : Перфоратори, Къртачи, Резачки, Бормашини, Генератори, Шлайф машини, Градинска техника, Заваръчни уреди, Компресори и много други.

В onlinemashini.bg има над 12000 машини и броят им ежедневно расте. В сайта непрекъснато освен нови производители и техните продукти се добавят и нови машини на утвърдени вече марки. Това прави onlinemashini.bg един от най-добрите и конкурентни сайтове при търсенето и избора на машини и оборудване както за професионални цели – така и за всеки домашен майстор.

Разнообразието от над 200 марки, предлагащи своите богати гами от артикули Ви дава възможността за сравнение както на цени, така и на по-добър продукт, отговарящ най-точно на всички Ваши изисквания. В onlinemashini.bg участват със своите продукти марки-лидери в тази сфера като Bosch, Makita, Sparky, Pramac, Raider, Dewalt, Metabo, Gardena и много още.

Сайтът е разработен от квалифицирани специалисти и поддържан от млад и отзивчив персонал. Ние се стремим да задоволим всички изисквания на нашите клиенти. Информацията за продуктите постоянно се актуализира и обновява. Ежеседмичните промоции и намаления Ви дават възможност да закупите машината от която се нуждаете на по-ниска цена.

В onlinemashini.bg Вие трябва да пазарувате защото:

1. Имате голям избор от продукти и марки производители
2. Получавате най-добрите цени на пазара
3. Не губите време в обикаляне по магазини, заводи или складове
4. Пестите средства от безброй ненужни телефонни разговори
5. Имате цялата информация за търсения артикул на едно място (техническа спецификация*, снимки*, видео*)

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Подобни