Национален Земеделски Регистър

Винарска изба Едоардо Миролио – София

Категория: Винопроизводители


Населено място: София


Адрес: бул. "Драган Цанков" 36


Телефон: +359 886 602 102


Факс: +359 2 426 5627


Имейл: tzvetelina.andonova@emiroglio.com


Интернет страница: http://www.emiroglio-wine.com/

За насГалерияЗапитване

Заобиколена от 220 хектара лозя, Винарска изба Едоардо Миролио – София е една впечатляваща комбинация между архитектура, вдъхновена от древността, която с модерните технологии за производство на вино се слива по естествен начин с околната среда.

Винарска изба Едоардо Миролио – София е заобиколена от лозя, които се простират по хълмовете, езеро и зеленина, предлагащи отлични условия за отглеждането на грозде. Над избата се издига бутиковият хотел „Соли Инвикто“ (Непобедимото слънце), който разполага с 10 уникални като обзавеждане стаи, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн, които допринасят за Вашето добро изживяване. Дизайнът и обзавеждането на хотела удовлетворяват и най-взискателните клиенти.

Винарската изба e специализираna в производството на висококачествени бели и червени вина, розé и естествено пенливи вина брут (бял и розé) по класическа технология, ракия и ликьор. Основните търговски марки, които се предлагат на българския и експортните пазари са Elenovo, Edoardo Miroglio, Sant’Ilia, St. Ilia Estate и Soli. Вината от сериите Elenovo и Edoardo Miroglio се предлагат предимно в селектирани ресторанти и хотели, както и в специализирани магазини за вина, а марките Soli, Sant’Ilia и Saint Ilia Estate са предназначени за продажби в търговската мрежа в страната и за експорт.

От 2013 година винарска изба Едоардо Миролио получи сертификация за био лозя (Букет, Траминер, Вионие и Мавруд) и започна производство на 3 нови био вина – Букет Нуво, Вионие хТраминер и Мавруд х Вионие.

Отделете от времето си за да разгледате и да се потопите във винената дестинация – село Еленово. Отседнете при нас и дегустирайте нашите продукти с доказалото се при винопроизводителите име на Едоардо Миролио.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Подобни