Национален Земеделски Регистър

Всичко от " Зърнопроизводство "

ЕТ ЯНКО БОБЕВ

ЕТ ЯНКО БОБЕВ

ЕТ Янко Бобев развива земелско производство в село Ситово, област Силистра. Земеделският производител добива екологична колтури с високо качество.

Прочети още
Пивел ЕООД

Пивел ЕООД

Пивел ЕООД е изграден от млади и амбициозни професионалисти с добри познания в сферата на селското стопанство. Фирмата развива своята дейност на територията

Прочети още
Никемис ООД

Никемис ООД

Никемис ООД е семейна фирма с управител Николай Синигерски. Занимаваме се със земеделие от 2002 г. Фирмата стопанисва земя на територията на три землища

Прочети още
АГРОБУЛС ООД

АГРОБУЛС ООД

АГРОБУЛС ООД е сред утвърдените производители, а това е така благодарение на коректното обслужване и качествената продукция, които предлага.

Прочети още
АГРОБЕНС – 2011 ООД

АГРОБЕНС – 2011 ООД

АГРОБЕНС - 2011 ООД е регистрирана в село Смочево, област Кюстендил, община Рила. Фирмата обработва, поддържа и реализира селскостопанска продукция. Дружеството притежава мaшинитe и oбopyдвaнeтo, ĸoитo ca нeoбxoдими в пpoцeca пo oбpaбoтвaнe нa зeмятa, ceитбaтa и cъбиpaнeтo нa peĸoлтaтa.

Прочети още
Еко – Асорти – 05 ЕООД

Еко – Асорти – 05 ЕООД

Еко - Асорти - 05 ЕООД обработва 22 хил.дка земя с най съвременни селскостопански машини и прикачен инвентар.Част от продукцията (рапица, ечемик, пшеница, кореандър, слънчоглед, царевица и др.) се реализира на пазара, а останалата се съхранява в собствена зърнобаза и се използва за фураж в свине и телеугоителната ферма.

Прочети още